Banjaluka: Izašao Vodič kroz rad zimske službe

Objavljeno: 29. 11. 2016 u 15:14h

Urađen je Vodič kroz rad zimske službe, u kojem se građani mogu informisati o načinu rada zimske službe, odnosno o periodu u kome radi, izvođačima koji održavaju prohodnost puteva, te kontakt telefonima na kojima se mogu dobiti sve potrebne informacije.

Takođe putem Vodiča građani se mogu upoznati sa obavezama zimske službe, ali i svojim obavezama, kao i sa ostalim informacijama u vezi sa radom zimske službe.

Inače, Zimska služba zvanično je počela da radi 15. novembra, a završava sa radom 15. marta naredne godine, ali ukoliko vremenske prilike to budu zahtijevale radovi mogu početi i ranije, i završiti se i poslije tog datuma.

Vodič kroz rad zimske službe možete preuzeti ovdje!

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-izasao-vodic-kroz-rad-zimske-sluzbe/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot