Banjaluka: 20 godina zatvora za ubicu Rade Dojčinović

Objavljeno: 29. 11. 2016 u 12:36h

Banjalučki Okružni sud osudio je Abdulaha Berbića (65) iz Kostajnice na 20 godina zatvora zbog teškog ubistva Rade Dojčinović (60) prošle godine u Jošikovim Vodama kod Banjaluke, rečeno je u Sudu.

Prema sudskom rješenju, Berbiću je produžen pritvor koji može trajati do upućivanja optuženog na izdržavanje kazne zatvora, a najduže devet mjeseci od izricanja pravosnažne presude.

Berbić je Dojčinovićevu 19. septembra 2015. godine, u mjestu Jošikova Voda kod Banjaluke, ubio sa dva hica iz pištolja dok je pila kafu u ljetnoj kuhinji.

Policijskom istragom utvrđeno je da je motiv ubistva koristoljublje, jer je Berbić prethodno saznao da Dojčinovićeva posjeduje veću sumu novca, zbog čega ju je neko vrijeme pratio i na kraju ubio.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-20-godina-zatvora-za-ubicu-rade-dojcinovic/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot