Nekoliko banjalučkih naselja dobilo nove table sa nazivima ulica

Objavljeno: 26. 11. 2016 u 13:51h

U više naselja na području grada Banjaluke, u toku je postavljanje ukupno 94 table za obilježavanje naziva ulica.

“Riječ je o postavljanju novih tabli na području naselja: Česma, Motike i Debeljaci, te zamjeni dotrajalih tabli na teritoriji Paprikovca, Obilićeva i Starčevice” – potvrđeno je u Odjeljenju za komunalne i stambene poslove i poslove saobraćaja.

Za ove namjene izdvojena su sredstva u iznosu od 13.618 KM, a u planu je da preduzeće „Pro via“ d.o.o. iz Bijeljine ovaj posao završi do kraja novembra.

Iz Odjeljenja su naglasili i da su završene aktivnosti na numeraciji hiljadu objekata, te da je izrađen registar zgrada za nove ulice u Česmi: Dr Danice Perović, Nedeljka i Boška Babića, Mileve Marić, Dimitrija Mitrinovića, Vladimira Gaćinovića, Moskovska ulica, Stevana Jakovljevića, Stefana Nemanje, Save Šumanovića, Banjalučka ulica, Trifka Grabeža, Stevana Sremca i produžetak postojeće Ulice Petra Velikog; u Motikama u ulicama: Krušedolska, Župska, Tvrdoška i produžetak postojeće Karađorđeve ulice, te u Ulici  Bjelopotočkih žrtava u Debeljacima.

Podsjećamo da su u toku 2015. godine takođe zamijenjene dotrajale table, ukupno 164, i to na području mjesnih zajednica: Centar 2, Bulevar, Nova Varoš, Lauš, Petrićevac, Motike, Saračica (Pavlovac), Zalužani, Lazarevo i Obilićevo.

Izvor: Mojkontakt

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/nekoliko-banjaluckih-naselja-dobilo-nove-table-sa-nazivima-ulica/||claudebot