Pomozimo oboljelom Aleksandru Radunu: Potreban novac za transplantaciju bubrega

Objavljeno: 24. 11. 2016 u 13:58h

Aleksandar Radun iz Banjaluke, otac dvoje maloljetne djece, suočio se s teškim zdravstvenim problemom i hitno treba pomoć dobrih ljudi iz svih dijelova Bosne i Hercegovine, susjednih nam zemalja, pa i ostatka Evrope.

20161124113518_399392

Naime, Aleksandru je hitno potrebna transplantacija bubrega, ali on i njegova porodica nemaju dovoljno finansijskih sredstava kako bi svom ocu, bratu, sinu i suprugu omogućili ovaj operativni zahvat.

Naime, za Aleksandrovu operaciju potrebno je skupiti čak 50.000 evra. Humanitarne akcije u Banjaluci traju već neko vrijeme i otvoren je humanitarni broj 1458 gdje svi korisnici fiksne ili mobilne mreže m-tel mogu donirati 1 KM za Aleksandrovo liječenje. H

umanitarni broj otvoren je do 30. studenog. Svi oni koji nisu u mogućnosti pozvati ovaj broj, a željeli bi pomoći Aleksandru i njegovoj porodici mogu uplatiti nekoliko novčića na žiro račun 5511 0811 2792 3008, otvoren u banci UniCredit Bank Banjaluka, na ime Radun Aleksandar.

U slici ispod nalazi se lista banaka u inostranstvu u kojima takođe možete uplatiti onoliko koliko ste u mogućnosti izdvojiti za Aleksandrovo liječenje.

20161124110319537088

Pozivamo sve dobre ljude da u koliko su u mogućnosti, izdvoje malo svog vremena i novca da ovom ocu, suprugu i sinu omoguće normalan i zdrav život uz svoje najmilije.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/pomozimo-oboljelom-aleksandru-radunu-potreban-novac-za-transplantaciju-bubrega/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot