Banjaluka: Koncert za Stefana i Darija

Objavljeno: 24. 11. 2016 u 21:34h

Zdravstveno stanje Stefana i Darija Kostadinovića, mališana koji boluju od mišićne distrofije, je iz dana u dan sve teže.  Stefanu je hitno potreban odlazak na liječenje u Italiju, kaže majka Slađana.

“Tačnije u grad Bolonju, kod specijaliste za mišićnu distrofiju da vidimo šta on kaže. Stefanovo stanje je iz dana u dan sve lošije i lošije, tek ga nekih pet mjeseci dijeli od kolica. Baš mu je teško stanje. Evo koristim i ovu priliku da apelujem na sve ljude dobre volje da nam pomognu “– priča nam Slađana Kostadinović, majka.

Humanitarni koncert koji je održan u Sali Osnove škole “Borislav Stanković” bio je još jedna prilika da se prikupe sredstva neophodna za liječenje braće Kostadinović.

“Treba biti čovjek i treba se odazvati svakom koncertu, treba pomoći koliko god možemo. Svaka marka nekome može značiti život. Naše malo nekome može značiti puno. Vjerujem u Boga, vjerujem u dobre ljude. Od srca želim da ozdrave, da im pjevamo na svadbi ako Bog da” – smatra Vlatka Karanović.

“Sinovi Manjače su uvijek tu kada su u pitanju ovakve stvari. Uvijek se odazivamo na sve humanitarne akcije i kada god nas neko pozove uvijek ćemo biti tu” – dodaje Miodrag Klincov, „Sinovi Manjače“.

Svi možemo pomoći. Pozivom na broj 1412 darujemo jednu kovertibilnu marku za liječenje Stefana i Daria Kostadinovića, mališana oboljelih od mišićne distrofije. Budimo humani.

Izvor: Srpskacafe

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-koncert-za-stefana-i-darija/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot