Vlasnici stana u Banjaluci poslali poruku podstanaru iz pakla: „Ako pokušate obiti vrata, zvaćemo policiju“

Objavljeno: 23. 11. 2016 u 20:46h

Vlasnici stana u zgradi u centru Banjaluke, imali su problema sa bivšim podstanarom, kojim im je i nakon što se odselio ulazio u stan, te mu na originalan način napisali upozorenje.

Poruka na vratima koja glasi: „Ako pokušate obiti vrata, činite krivično djelo. Pozvaćemo policiju“ upozorenje je lošem bivšem podstanara koji je često ulazio u stan i pravio probleme.

“To je stan koji izdajemo, a posljednji stanar je bio problematičan i nakon što se odselio ulazio pijan u stan. Sada smo promjenili bravu i napisali obavještenje, nadamo se da više neće biti problema” – ispričali su vlasnici stana za “EuroBlic”.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/vlasnici-stana-u-banjaluci-poslali-poruku-podstanaru-iz-pakla-ako-pokusate-obiti-vrata-zvacemo-policiju/||claudebot