Banjaluka: Ambulanta u Donjim Kolima pod krovom

Objavljeno: 23. 11. 2016 u 10:28h

Grubi građevinski radovi i pokrivanje zajedničkog objekta ambulante i mjesne zajednice u Donjim Kolima su pri kraju.

Potvrdili su to u Odjeljenju za komunalne, stambene i poslove saobraćaja i dodali da su do sada završeni grubi građevinski radovi.

“Zadovoljni smo dinamikom radova i sve se odvija po planu. Očekujemo da objekat u kojem će biti ambulanta i kancelarija mjesne zajednice bude gotov u predviđenom roku, u aprilu iduće godine. Ugrađena je vanjska bravarija, razvedena elektro, vodovodna, kanalizaciona i grijna instalacija. Isto tako omalterisani su zidovi na cijelom objektu, urađena je podna glazura u prizemlju, izgrađena septička jama, urađen priključak za vodu na seoski vodovod te nasut plato oko objekta”, rekli su u pomenutom odjeljenju.

Nisu mogli precizirati kada bi ambulanta mogla da primi prve pacijente.

“Po završetku radova slijedi opremanje objekta i nakon toga će biti pušten u rad”, kazali  u ovom odjeljenju.

Kamen temeljac za izgradnju ovog objekta položen je u avgustu. Ukupna vrijednost projekta je 365.000 KM, a radove finansiraju Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite RS i grad. U ovoj ambulanti trebalo bi da bude registrovano više od 2.000 mještana. U protekloj deceniji izgrađeno je deset novih objekata ambulanti sa 27 novih ordinacija, a sanirano 55 postojećih.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-ambulanta-u-donjim-kolima-pod-krovom/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot