Detalji ubistva u Banjaluci: Tvrdi da ju je Mujčinović omamio i davio

Objavljeno: 22. 11. 2016 u 19:13h

Kristina Jovković (31) iz Zagreba, priznala je i pred sudijom u Banjaluci da je ubila fotografa Aleksandra Mujčinovića (44), 18. novembra u Banjaluci.

Jovkovića je otkrila šokantne detalje, između ostalog, da je nekoliko časova nakon zločina kojeg je, kako kaže, izvršila u samoodbrani bila pored mrtvog tijela Mujčinovića, prenosi EuroBlic.

Dodala je da joj je pokojnik nekoliko časova prije nemilih scena dao kuvanu rakiju i trodon, što ju je omamilo, a kada se osvjestila on je bio na njoj i davio je. Ispričala je da je nakon zločina i kada je došla sebi premjestila tijelo u drugu sobu, da ga ne gleda, a zatim pozvala brata i majku koji su slučaj odmah prijavili policiji.

Ubistvo je počinjeno kuhinjskim nožem, a Jovkovićeva je nakon što je na smrt izbola Mujičinovića 18. novembra u večernjim časovima, zaključala vrata kuće i otišla kao da se ništa nije dogodilo.

Banjalučko Okružno javno tužilaštvo predložilo je danas pritvor Jovkovićevu zbog postojanja opasnosti od bekstva osumnjičene, te zbog bojazni da će sakriti tragove važne za krivični postupak, kao i zbog toga što bi boravkom na slobodi mogla ometati krivični postupak uticajem na svjedoke.

“Mjere pritvora su predložene i zbog toga što je riječ o krivičnom djelu za koje se može izreći kazna zatvora od 10 godina ili stroža kazna, a koja je posebno teška s obzirom na način izvršenja ili posljedice krivičnog djela” – saopšteno je iz Tužilaštva.

Pritvor je predložen i zbog toga što bi puštanje na slobodu osumnjičene rezultiralo stvarnom pretnjom narušavanja javnog reda, odnosno uznemirenosti javnosti.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/detalji-ubistva-u-banjaluci-tvrdi-da-ju-je-mujcinovic-omamio-i-davio/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])