Na hlijeb kamenom: Banjalučani ga ugostili, a evo kako im je saborski poslanik uzvratio

Objavljeno: 19. 11. 2016 u 15:37h

Iako su stanovnici Banjaluke, najvećeg grada Srpske, pokazali koliko veliko srce imaju i kako su dobri domaćini, bez obzira kojoj vjeri pripada njihov gost, poslanik Živog zida u hrvatskom Saboru, Ivan Pernar, na sve to je sinoć bukvalno pljunuo.

Banjalučani su ga srdačno ugostili, ponudili mu topli smještaj u svom domu kako ne bi morao da plaća hotel, a on je samo nekoliko časova nakon toga Srbe označio najvećim krivcima za sukobe tokom 90-ih.

Na ovaj način, saberi-oduzmi, pokazao je samo koliko mu je, uprkos masnoj cifri, oko 4.000 KM, koju svaki mjesec kao poslanik stavi u džep, sinoć bilo teško da iz svoga novčanika izvadi 30-ak maraka i plati sebi sobicu u nekom hotelu ili hostelu.

Naime, u petak poslijepodne preko svoga Fejsbuk profila zatražio je prenoćište u Banjaluci, da bi se samo nekoliko sati kasnije fotografisao s jednom devojkom u banjalučkom lokalu i obavjestio svoje prijatelje da je rješio problem sa smještajem.

screenshot_1

I dok su svi mislili da Pernar na ovaj način šalje poruku mira iz Banjaluke, on je ponovo putem društvenih mreža poslao poruku. Ovaj put potpuno drugačijeg sadržaja.

“Svima nam je zajedničko da želimo voljeti jedni druge, zakopati ratne sekire i biti slobodni ljudi i prijatelji jedni drugima. Svi smo griješili, Srbi nažalost najviše, i kao u onoj Isusovoj usporedbi, onaj koji je najviše zgriješio protiv tebe će te najviše voljeti ako mu oprostiš. Odlučio sam oprostiti tim ljudima, isto pozivam i Srbe, da oproste svima nama za loše što smo im učinili, ali i da priznaju da su u Srebrenici sistematski ubijali ljude s ciljem istrebljenja djela bošnjačkog naroda. Učinite to i možemo ići napred, Bošnjaci će vam oprostiti ako oprost zatražite, ni oni ne žele dovijeka živjeti u mržnji” – napisao je on na svome Fejsbuk profilu.

Simpatično je da nije ni pomislio da Bošnjaci zatraže oprost za svoje zločine, pa nije čudno što su uslijedili mnogobrojni komentari na njegovom profilu.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/na-hlijeb-kamenom-banjalucani-ga-ugostili-a-evo-kako-im-je-saborski-poslanik-uzvratio/||claudebot