Za “Vojnu akademiju 3” širom Srpske traže kartu više

Objavljeno: 17. 11. 2016 u 11:28h

Rezervisati karte za film “Vojna akademija 3” u multipleksu “Palas” ovih dana nije bilo moguće, a oni koji su uspjeli morali su doći i pola sata ranije kako bi izbjegli gužve i na miru potražili svoje mjesto, jer su ulaznice za prve dane prikazivanja bile rasprodate danima ranije.

Nastavak priče “Vojne akademije” u režiji Dejana Zečevića vjernim gledaocima donio je nove profesionalne i ljubavne zaplete i ispreplitao sudbine junaka jedne od najgledanijih serija, a bioskopima odličnu zaradu, jer je od premijere 8. novembra u Srbiji film pogledalo više od 50.000 gledalaca.

Portparol multipleksa “Palas” Marina Popović potvrdila je da je novi početak poznate priče izazvao veliko interesovanje banjalučke publike, a zbog svih onih koji čekaju da pogledaju “Vojnu akademiju 3” objasnila je da je do ulaznica lakše doći radnim danima, jer je vikendom sala ispunjena do posljednjeg mjesta.

“Vojna akademija 2” 2013. godine zauzela je drugo mjesto na listi najgledanijih filmova u multipleksu “Palas” i bila ispred svjetskih hitova “Hobit: Smaugova pustoš” i “Tor: Svijet tame”, kazala je ona.

Kako “Putujuće kino” multipleksa “Palas” sarađuje sa centrima za kulturu u svim gradovima RS, tako će pored Banjaluke film imati priliku da pogledaju fanovi širom Srpske.

“Film je prikazan i u Bijeljini, Gradišci, Foči, Gacku i Šipovu, gdje je punio sale do posljednjeg mjesta. Do kraja mjeseca “Vojnu akademiju 3” gledaće publika i u Doboju, Šamcu, Modriči, Tesliću, Kozarskoj Dubici, Zvorniku, Brčkom, Palama…”, najavila je Popovićeva.

Na velikom ekranu, sada u oficirskim uniformama, pojavljuju se dobro poznati junaci Bojan Perić, Radovan Vujović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Tamara Dragičević.

Stigla je i nova generacija glumaca Vučić Perović, Đorđe Stojković, Anđela Jovanović, Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin i Gordana Paunović.

Scenario je po motivima priče Gordana Mihića napisao Boban Jevtić, koscenarista je Milan Konjović, a producent Nebojša Nele Garić.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/za-vojnu-akademiju-3-sirom-srpske-traze-kartu-vise/||claudebot