Rentaju “zvijeri”, pa muvaju Banjalučanke

Objavljeno: 17. 11. 2016 u 16:57h

Da bi impresionirali djevojke koje momke gledaju kroz marku automobila, banjalučki mladići rentaju vozila za noćne izlaske, a radnici rent-a-kar agencija, često u automobilima nađu ruž, minđuše, pa čak i ženske gaćice.

Momci koji imaju dobar automobil, nemaju problema sa muvanjem, kako sami kažu “lakih djevojaka”, a ni oni drugi, prema riječima radnika iz ovih agencije, ne ostaju “praznih ruku”.

“Za 120 KM dnevno mogu iznajmiti dobar automobil, noviji model BMW 5, audi 7 ili slično. Cijena, naravno, ide dole, kada je u pitnju više dana. S obzirom da Banjaluka nema puno turista koji iznajmljuju automobile, to su većinom domaći stanovnici.

Pretpostavljamo da naša vozila svašta prežive, a posebno ovi koji se iznajmljuju na vikend, tako da poslije nađemo svašta – flaše, šminku, nakit, minđuše, pa čak i ženske gaće”, ispričali su za “EuroBlic” u agenciji za rentanje automobila.

Uvijek je bila praksa da su momci jedni od drugih posuđivali auta, kako bi se “vidjeli sa djevojkom”, ali danas to ima novu dimenziju, a sa je sve otišlo predalo, potvrđuju i oni sami.

“Imam i auto i djevojku, pa nemam problema s tima, ali znam šta se sve radi i znam kakvih djevojka ima. Naravno da nisu sve iste, ima onih kojima materijalni status nije bitan, ali ima i onih koje će momke prije pogledati ako na stolu ima ključ dobrog automobila, to svi znamo”, ispričao je jedan Banjalučanin.

Banjaluka – grad noćnog provoda

Banjaluka sa više od 20 klubova na 200.000 stanovnika, u kojima se do zore luduje uz folk hitove, pokušava da kopira Beograd, u regionu poznat po splavovima i provodu. Dok pristalice klubova tvrde da oni obogaćuju turističku ponudu grada, a protivnici ovakvog vida zabave smatraju da se sve svodi na laku zaradu zaglupljivanjem banjalučke omladine.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/rentaju-zvijeri-pa-muvaju-banjalucanke/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])