Banjaluka: Učenici iz auta pokazao polni organ

Objavljeno: 12. 11. 2016 u 14:25h

Učenica osmog razreda banjalučke Osnovne škole “Desanka Maksimović” Dragočaj povjerila se majci da joj je na obližnjem autobuskom stajalištu, usred dana, vozilom prišao nepoznati muškarac, te je, ne izlazeći iz auta, skinuo hlače, a zatim pobjegao.

Majka djevojčice to je potom ispričala suprugu, koji je o svemu obavijestio direktora škole Stanislavka Malinića. Malinić u izjavi za “Nezavisne” priča da je otac učenice dolazio kod njega i raspitivao se šta da urade, te je slučaj na kraju prijavljen policiji.

“Po riječima učenice, to se dogodilo na autobuskom stajalištu prema Prijedoru, odakle putuje. Otac je izjavio da je neko stao autom, dok je djevojčica sama čekala na stanici, i ne izlazeći skinuo hlače. To je bilo između 12 i 13 časova, kada se vraćala kući iz prve smjene. Djevojčica se vjerovatno uplašila. Po priči roditelja, auto je bio taman”, navodi Malinić.

Prema saznanjima “Nezavisnih”, djevojčica je u šoku zbog onog što joj se dogodilo. Među đacima se uveliko priča o ovom incidentu. Sa druge strane, po riječima školskog direktora, nema mjesta panici. Kaže da zbog interesa djeteta ni on nije želio da diže tenzije, a prije svega jer se još ne zna šta se zapravo dogodilo.

“Sa tom učenicom, inače, nikada nismo imali bilo kakvih problema. Djevojčica redovno ide na nastavu”, naveo je direktor škole.

Niko ne zna odakle se vozilo pojavilo i gdje je bludnik potom otišao. Direktor ističe da mu je u interesu da policija što prije utvrdi sve o ovom slučaju.

Sa druge strane, iz CJB Banjaluka kažu da je prijava zaprimljena, te da je istraga u toku.

“Policijskoj stanici Potkozarje 9. novembra prijavljeno je da se na autobuskom stajalištu u mjestu Ramići nepoznato muško lice zaustavilo vozilom, nakon čega je pokazao polni organ maloljetnom licu koje se tu nalazilo”, rekla je za “Nezavisne” Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

Po njenim riječima, pripadnici CJB Banjaluka će preduzeti potrebne mjere i radnje da se utvrde sve činjenice, a sumnja se da je počinjeno krivično djelo zadovoljenje polnih strasti pred drugima.

“O svemu je obaviješten i dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se preduzmu neophodne mjere i radnje sa ciljem identifikovanja lica. Rad po navedenom je u toku”, naglasila je Markanovićeva.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-ucenici-iz-auta-pokazao-polni-organ/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])