Donacija branda Moj San UKC u Banjaluci

Objavljeno: 10. 11. 2016 u 18:22h

Proizvođač sistema za spavanje, Moj San, je 8.11.2016. godine uručio vrijednu donaciju madraca Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci.

naslovna-moj-san

Moj San, renomirani domaći proizvođač madraca i ostalih proizvoda za spavanje je prepoznao bitnost funkcionisanja institucije kao što je ova te madrace uručio u rekonstruisani dio Univerzitskog kliničkog centra.

“Svaka društveno odgovorna kompanija bi trebala na svoj način pozitivno uticati na poboljšanje kvalitete života u sredini u kojoj posluje. Institucije kao što su bolnice i klinički centri zaslužuju veliku pažnju zajednice jer direktno utiču na kvalitet života građana i to je ono što je brandu Moj San posebno bitno. Nadamo se da slične akcije neće biti samo slučajne nego da će postati i praksa za brojne poslovne subjekte koji mogu uticati na to”, ističu u ovoj kompaniji.

Vrijednost donacije branda Moj San je 4.500,00 KM te je ovo deveta donacija ovog tipa koju Moj San provodi u 2016. godini. Do sada su madraci donirani bolnicama u Mostaru, Tuzli, Zenici, Bihaću, Travniku, Sarajevu te Foči.

Prema riječima predstavnika UKC RS, donacija madraca Moj San ce mnogo značiti za centar jer je u toku period rekonstrukcije dijelova UKC RS te će ovi madraci olakšati boravak pacijenata, a svoje mjesto će naći u dijelu hirurgije.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/donacija-branda-moj-san-ukc-u-banjaluci/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])