Banjaluka: Počeli prikupljanje nikoljdanskih paketića

Objavljeno: 10. 11. 2016 u 16:14h

Udruženje porodica sa četvoro i više djece “Četiri plus” započelo je akciju prikupljanja paketića za djecu ove nevladine organizacije, kako bi im uljepšali Nikoljdan i Novu godinu.

“Većina roditelja u našem udruženju nije zaposlena, a čak 70 odsto njih nije u mogućnosti da svojim mališanima obezbijedi paketiće. Svi koji žele da nam pomognu da uljepšamo mališanima praznike mogu se javiti u naše udruženje”, rekao je predsjednik Udruženja porodica sa četvoro i više djece “Četiri plus” Jovan Radovanović.

Dodao je da u ovom udruženju ima oko 1.000 djece kojima nastoje da obezbijede paketiće.

“Već imamo obećanje od njemačke humanitarne organizacije “Adra” da ćemo dobiti 600 paketića. U Republici Srpskoj ima oko 2.500 djece iz porodica sa četvoro i više djece, pa nam je ambicija da ukoliko nam pretekne paketića obradujemo i djecu iz drugih gradova”, rekao je Radovanović.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-poceli-prikupljanje-nikoljdanskih-paketica/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])