Banjaluka: Konkurs za stipendiju Grada otvoren do petka

Objavljeno: 9. 11. 2016 u 16:13h

Do petka, 11. novembra studenti mogu predati zahtjev za stipendiju Grada Banjaluka. Prema raspisanom konkursu, studenti mogu konkurisati za tri vrste stipendija, i to: prema socijalnom statusu, za deficitarna zanimanja i stipendiju za uspjeh na studiju.

Obrasci za podnošenje zahtjeva za stipendiju, mogu se preuzeti ispred Prijemne kancelarije u Gradskoj upravi (pretinac broj 64), a nalaze se i na internet stranici Grada Banjaluka. Prijave na konkurs, sa potrebnom dokumentacijom, dostavljaju se Odjeljenju za društvene djelatnosti, Gradske uprave, putem Prijemne kancelarije.

Za dodatna pojašnjenja, zainteresovani se mogu obratiti i putem telefonskog broja: 051/244-444 lokal 706, ili direktno u kancelariju broj 23.

Visina stipendija za studente prema socijalnom statusu i stipendije za uspjeh na studiju iznosi 130 KM, a za deficitarna zanimanja 250 KM.

U školskoj 2015/2016. godini Grad Banjaluka stipendirao je 361 studenta, za koje će zadnja deseta po redu stipendija biti uplaćena do kraja ove sedmice.

Ovdje možete pogledati koji su uslovi konkursa, a ovdje možete preuzeti potrebni obrazac.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-konkurs-za-stipendiju-grada-otvoren-do-petka/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])