Banjaluka: Za tri dana 568 kažnjenih zbog brzine, 327 zbog alkohola!

Objavljeno: 8. 11. 2016 u 19:15h

Nepovoljni uslovi za vožnju, a ni loše vrijeme izgleda ne mogu spriječiti Banjalučane da voze voze brzo i pod uticajem alkohola!

Prema podacima Centra javne bezbjednosti Banjaluka za samo tri dana 568 vozača je kažnjeno zbog brze vožnje, a njih 327 zbog vožnje u pijanom stanju.

Banjalučka policija je u periodu od 3. do 5. novembra zaustavila i kontrolisala ukupno 1732 učesnika u saobraćaju, a rezultati kontrole su poražavajući! Kod osam vozača je utvrđeno prisustvo alkohola preko 2g/kg, 11 ih je odbilo da se podvrgne alkotestiranju, a čak 119 vozača je privedeno na triježnjenje.

Centar javne bezbjednosti Banjaluka apeluje na učesnike u saobraćaju da poštuju zakonske odredbe, a posebno se skreće pažnja vozačima da brzinu prilagode uslovima na putu, vidljivosti ia tmosferskim prilikama, te da za volan ne sjedaju pod dejstvom alkohola.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-za-tri-dana-568-kaznjenih-zbog-brzine-327-zbog-alkohola/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot