Nestao Banjalučanin, porodica moli za pomoć

Objavljeno: 7. 11. 2016 u 19:07h

Rodbina i komšije mole građane Banjaluke da im pomognu u pronalasku pedesetčetvorogodišnjeg Banjalučanina Derviša Mujkanović, koji živi u naselju Obilićevo, a već danima nije poznato gdje se nalazi.

Srednjeg je rasta, crn, proćelav i mršav, a slabije hoda. U kući u Ulici Ustanički put, gdje živi, ostavio je mobilni telefon, a niko ne zna gdje je otišao.

“U pitanju je duševno oboljela osoba. Mole se građani, ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestalom da kontaktiraju Policiju ili na broj 065-911-265”, rekla nam je komšinica Mujkanovića.

Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, kazala je da građani, ukoliko primijete ovog muškarca, mogu da se obrate najbližoj policijskoj stanici, ili pozovu broj telefona 122.

“Policijski službenici Policijske stanice Banjaluka – Obilićevo juče oko 17.50 bili su na adresi stanovanja tog lica, a po prethodnoj prijavi komšija da ga nisu već duže vrijeme vidjeli, te će u skladu sa propisanim procedurama preduzeti sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja gdje se to lice nalazi”, izjavila je Markanovićeva za “Nezavisne”.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/nestao-banjalucanin-porodica-moli-za-pomoc-2/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])