Banjalučki gimnazijalci skupljaju pare kako bi svi išli na ekskurziju

Objavljeno: 7. 11. 2016 u 19:26h

Srednjoškolci iz banjalučke Gimnazije odlučili su da pokušaju da obezbijede odlazak na maturalnu ekskurziju i đacima koji su slabijeg imovinskog stanja.

Po planu i programu Ministarstva prosvjete, planirana je maturalna ekskurzija, koja bi se realizovala u periodu od 20.05.2017.  do 27.05.2017.godine u Italiji, Francuskoj i Španiji

“Kao učenici banjalučke Gimnazije, odjeljenje III7 , želimo da svojim najjačim oružjem –  znanjem ovaj događaj omogućimo i određenim učenicima čija materijalna situacija nije na zavidnom nivou”, kažu gimnazijalci.

Ukoliko prepoznate naš rad i nastojanja kao zajednički i obostrano koristan interes, za uzvrat spremni smo Vam ponuditi saradnju na način koji vi ocijenite kao najkorisniji za promociju Vaših proizvoda, programa ili usluga u zamjenu za novčana sredstva.

Neki od načina kroz koje bi se odužili potncijalnim donatorima je dijeljenje letaka u gradu Banjaluka, nošenje bilborda (roll-up reklama) po gradu i druge sl. akcije.

“U mogućnosti smo i da majice sa logom Vaše firme nosimo kroz gradove koje ćemo turistički obilaziti ili da se slikamo sa nekim od Vaših proizvoda u nekom od poznatih svjetskih gradova, slike dostavimo Vama, koje Vi možete dalje koristiti kao marketinški materijal”, navode učenici.

Nadaju se da će im se pružiti prilika da se sastanu sa potencijalnim donatorima i da im plan objasne detaljno.

Ukoliko su vam potrebne neke detaljnije informacije obratite se na mail [email protected]  ili na broj telefona: 066 / 515 295 – Dušan Vučenović.

“Želja nam je da ova generacija gimnazijalaca, bez izuzetka, po povratku sa maturalne ekskurzije zajedno sabira utiske. Snovi su mogući samo ako u njih vjerujemo. A mi vjerujemo da će se naše ideje realizovati, jer smo spremni da pomognemo”, kažu  učenici.

 

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjalucki-gimnazijalci-skupljaju-pare-kako-bi-svi-isli-na-ekskurziju/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot