Svako sadi svoje drvo: Bivši i sadašnji učenici uređuju školsko dvorište u Banjaluci

Objavljeno: 6. 11. 2016 u 12:02h

Bivši učenici Osnovne škole “Miloš Crnjanski” u banjalučkom naselju Petrićevac ovih dana zajedno sa sadašnjim učenicima i rukovodstvom škole sprovode akciju uređenja školskog dvorišta i šireg prostora oko škole.

Jedan od učesnika akcije, predsjednik humanitarne organizacije “Budi drugačiji” iz Banjaluke Draško Stanivuković rekao je da u akciji učestvuje 150 mladih, te da je kupljeno 550 sadnica različitih biljaka koje učesnici akcije ovih dana sade u školskom dvorištu.

“Moji prijatelji i ja smo odlučili da našoj školi na Petrićevcu podarimo nešto što će trajati, rasti i krasiti našu školu i naselje. U akciji smo animirali i osnovnoškolce, a svaki razred zasadio je svoje drvo u znak sjećanja na svoje odrastanje i period osnovnog obrazovanja”, rekao je Stanivuković.

On je najavio da će u periodu koji slijedi učesnici akcije donirati i betonske staze, učionicu u prirodi i još mnogo toga neophodnog školi na Petrićevcu.

“Ovo je znak da u gradu postoje mladi ljudi koji su spremni na volonterski rad i sposobni da sprovedu akcije vrijedne pomena. To ćemo i u budućnosti nastaviti da činimo”, naglasio je Stanivuković.

On je zahvalio direktoru Osnovne škole “Miloš Crnjanski” Vesni Banjac koja je pružila neophodnu podršku akciji koja će trajati do utorka, 8. novembra.

Humanitarna organizacija “Budi drugačiji” zajedno sa grupom mladih aktivista iz Banjalučkog naselja Petrićevac prethodnih dana realizovala je i akciju prikupljanja pomoći za porodicu Delić čija je kuća izgorjela u požaru.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/svako-sadi-svoje-drvo-bivsi-i-sadasnji-ucenici-ureduju-skolsko-dvoriste-u-banjaluci/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot