Banjaluka dobija najmoderniji maloprodajni prostor

Objavljeno: 5. 11. 2016 u 12:31h

Počelo je preuređenje dva najveća Konzumova prodajna objekta u Banjaluci i Sarajevu čime će biti postavljeni novi standardi kupovine u Bosni i Hercegovini i regiji.

Oba centra pružiće potpuno novi doživljaj kupovine prilagođen potrebama modernog kupca i njegovom užurbanom, ali i zahtjevnijem životnom stilu.

‘’Već nekoliko mjeseci konstatno radimo na unaprijeđenju naše poslovne mreže kroz reotvorenja i otvorenja novih prodavnica širom BiH. Svakako, Family centri u Banjoj Luci i Sarajevu bit će vrhunac naših investicija u 2016. godini koja je za nas bila veoma uspješna. Konzum u Banjoj Luci na adresi Svetog Save 69, zatvara se u ponedjeljak, a već krajem novembra kupcima ćemo poželjeti dobrodošlicu u preuređenom ambijentu, koji će ponuditi poseban doživljaj kupovine i prostor kakav u ovim krajevima još nisu vidjeli i ponudu kakvu nisu doživjeli. U sarajevskom Family centru na adresi Ložionička 16 počele su pripreme za renoviranje, a potpuno zatvaranje objekta je 13. novembra. U mjesecu darivanja, decembru, kupcima u Sarajevu ćemo pokloniti novi Konzum Family centar uz najatraktivnije sadržaje za cijelu porodicu,“ – istakla je Zvezdana Stojaković, PR menadžerica Konzuma BiH.

Oba centra ponudiće novitete, kako u vidu najsavremenije opreme tako i novih pogodnosti za kupce, a pripremljeni konceptualni sadržaji posjetiocima će pružiti očaravajući doživljaj kupovine usklađen prema svjetskim standardima.

Konzum na ovaj način pokazuje kako već niz godina održava poziciju lidera pažljivo prateći potrebe lokalnog stanovništva, a kontinuiranim ulaganjima donosi najviši nivo ponude i usluge u segmentu maloprodaje u našoj zemlji.

Izvor: Fokus.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-dobija-najmoderniji-maloprodajni-prostor/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])