Inovacioni centar BL: Povezivanje domaćih preduzeća sa privrednicima iz Austrije

Objavljeno: 1. 11. 2016 u 20:18h

Predstavništvo Republike Srpske u Austriji, zajedno sa partnerima Inovacioni centar B.Luka, i WIFI IKT institut, Beč (odjeljenje Privedne komore Austrije) organizuju poslovne sastanke u Austriji namijenjene rukovodstvima domaćih preduzeća, koja su zainteresovana za uspostavljanje poslovne saradnje sa firmama iz Austrije (izvoz, uvoz, zastupništvo, zajedničko ulaganje, itd.).

Pripremni dio procesa je organizovanje obuke za domaće privrednike, od strane WIFI instituta. Cilj obuke je da se polaznicima prenesu znanja koja mogu doprinijeti efikasnijem nastupu prema firmama u Austriji.

Obuka obuhvata ukupno tri modula u trajanju od 3 dana po modulu (ukupno 9 dana):

Modul 1: Međunarodna trgovina i marketing/Poslovno planiranje za inostrano poslovanje

Datumi: 17.11. – 19.11.2016.

Modul 2: Upravljanje odnosima sa klijentima/međunarodni marketing

Datumi: 01.12. – 03.12.2016.

Modul 3: Poslovna retorika/pregovaranje/tehnike argumentacije sa stranim klijentima

Datumi: 16.12. – 18.12.2016.

Mjesto održavanja obuke:
Inovacioni centar Banjaluka (ICBL), Mladena Stojanovića 4, Banjaluka

Uslovi učešća:
Na obuci može učestvovati najviše 1 polaznik iz jedne organizacije. Polaznici koji polože završni ispit dobijaju WIFI sertifikat, koji ima karakter javne isprave i važnost u cijeloj EU.

Pored toga, firme koje prođu trening će se naći u poslovnom registru Predstavništva Republike Srpske u Austriji (na njemačkom jeziku).

Za učesnike koji uspješno polože ispit obezbijeđeno je poslovno – studijsko putovanje u Austriju, Beč, početkom februara 2017.g, tokom kojeg će imati poslovne kontakte sa austrijskim kompanijama, organizovane od strane Privredne komore Republike Austrije.

U petak, 04.11.2016. godine u 11 časova ćemo organizovati info dan kako bi privrednike upoznali sa ovim programom. Na info danu će se predstaviti  I kompanije koje su učestvovale u prethodnom ciklusu, navode iz Centra.

Kontakt osoba:

Miloš Todorović: 065/910-944; [email protected]

Marko Rosić: 066/828-482: [email protected]

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/inovacioni-centar-bl-povezivanje-domacih-preduzeca-sa-privrednicima-iz-austrije/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])