Banjaluka: Poziv na prezentaciju novih mogućnosti za zaposlenje

Objavljeno: 28. 10. 2016 u 17:47h

Gradska razvojna agencija poziva preduzetnike početnike, postojeće male firme I mlade nezaposlene koji govore njemački ili engleski jezik na prezentaciju projekta “Jačanje BH preduzetnika kroz uvođenje IKT baziranih usluga.”

Projekat je pokrenut od strane dvije austrijske firme AB Network GmbH i Pflegerbau GmbH i subvencionisan je od strane Austrijske razvojne agencije. Implementator projekta u BiH je Austrofon d.o.o. Tuzla.

Osnovni cilj projekta je pokazati kako mladi obrazovani,uglavnom nezaposleni kadrovi mogu uz uvođenje usluga baziranih IKT (informacione i komunikacione tehnologije) i adekvatnu infrastrukturu startovati sa pružanjem usluga za strana tržišta.

Kroz realizaciju projekta korisnicima se nudi:

• Mogućnost samozapošljavanja i zapošljavanja;
• BiH partner, Austrofon doo putem svojih ValueAdded IKT proizvoda/usluga omogućava da jednostavno i bez velikih ulaganja uđete u svijet clouda;
• Klijenti dobivaju besplatne StartUP kurseve (StartUP seminar i aktivna pomoć pri otvaranju firme),
opremu i međunarodno konkurentne tarife, te stalnu podršku u toku pružanja usluga;
• Besplatno školovanje, treninge, usavršavanje za naše preduzetnike
• Osim toga, klijenti dobijaju tržište austrijskih partnera u projektu i konkretnu pomoć pri pronalasku
poslovnih partnera.

Više informacija možete pogledati na web stranici www.startaj.ba.

Prijave (ime i prezime, kontakt telefon) za učešće na prezentaciji projekta možete poslati putem epošte: [email protected] ili putem telefona 051/394-250 najkasnije do 12..11.2016. godne.

Zainteresovani učesnici ne snose troškove učešća, a o tačnom terminu održavanja prijavljeni kandidati će biti blagovremeno obavješteni.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-poziv-na-prezentaciju-novih-mogucnosti-za-zaposlenje/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot