Ove sedmice testiranje mosta u Priječanima

Objavljeno: 25. 10. 2016 u 10:11h

U “Niskogradnji” očekuju da bi ove sedmice trebalo biti izvršeno testiranje opterećenosti mosta u Priječanima.

Testiranje je trebalo biti izvršeno prije dvije sedmice, ali kako su rekli u “Niskogradnji”, nadležni u Institutu za građevinarstvo nisu mogli ranije zbog velikih gužvi koje imaju.

Nebojša Tojagić, predsjednik Savjeta MZ Priječani, smatra da most još nije ni spreman da se testira.

“Kako stvari stoje, zasad će ovaj problem koji mještani već dvije godine imaju sa prelaskom na drugu stranu i dalje nažalost ostati i nemoguće je davati ikakve prognoze kada bi mogao zvanično biti gotov”, kaže Tojagić.

Dodaje da most zasad ne zadovoljava ni osnovne preduslove da bude testiran, a da dva radnika koja ovih dana rade na mostu nisu dovoljna da u skorije vrijeme sve u potpunosti urade.

Tojagić je još jednom apelovao na građane da ne prelaze most jer on još nije siguran.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/ove-sedmice-testiranje-mosta-u-prijecanima/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot