Servis za dadilje i u Banjaluci (Video)

Objavljeno: 23. 10. 2016 u 16:43h

Dvije mlade djevojke iz Banjaluke, Slađana Plavšić i Tanja Malešević odlučile su da pokrenu jedinstven projekat u Srpskoj –  servis za dadilje “Rent-a-nanny”.

Ovaj servis već šest mjeseci, po uzoru na brojne američke bejbisiter servise,  omogućuje roditeljima da angažuju stručne i pouzdane dadilje, a sve to po pristupačnim cijenama, objašnjavaju naše sagovornice.

“Roditelji preko nas kao posrednika, pronalaze dadilje u skladu sa svojim potrebama i potrebama djece, a s druge strane dadilje kod nas pronalaze posao. Do sada imamo samo pozitivna iskustva. Imamo već dosta zadovoljnih roditelja i dadilja koje ispunjavaju svoje dužnosti” – kaže Sađana Plavšić iz servisa “Rent-a-nanny”.

Njena partnerka Tanja Malešević kaže da je kao tetka  mnogo puta bila “nanny servis” na dva tri sata.

“Iz iskustva znam da je potreba za takvim servisom zaista neophodna gradu Banjaluci” – kaže Tanja.

“Rent-a-nanny” trenutno možete kontaktirati preko istoimene Fejsbuk stranice i centrale koja je dostupna 24 časa. U ovom servisu ističu da nakon prvih dogovora, dadilja, po potrebi,  na kućnu adresu, stiže najranije za sat vremena.

“Mi imamo veliki broj dadilja i one se različito rotiraju u zavisnosti od potrebe, tako da ne postoji mogućnost da roditelj traži dadilju, a da dadilje nema. Nedavno smo imali zahtjev roditelja za noćno čuvanje. Potrebno je bilo da neko pričuva malo dijete cijelu noć, tako da postoje i takvi primjeri. Nekada roditelji traže čuvanje djece na nekoliko sati ili nekoliko dana” – ističe Slađana.

Kada je u pitanju sigurnost mališana, ove djevojke nas uvjeravaju  da roditelji ne treba da strahuju. Njihov tim čine vaspitači, pedagozi, psiholozi, odnosno svi ljudi koji su obučeni za rad sa djecom, a potencijalni kandidati za poslove dadilja prolaze kroz kompletan set provjera.

 “Suštinski, ovaj servis je osmišljen da se roditelji ne bi više plašili za sigurnost svoje djece. Sve dadilje su provjerene. Roditelj može u bilo kojem trenutku da nas kontaktira, a mi sa sigurnošću možemo da kažemo da neće doći do bilo kakvih  problema. Postoje oni koji traže zrelije dadilje, koje su i same majke, dakle dadilje sa iskustvom u zrelijim godinama, a s druge strane postoje roditelji koji traže mlađe osobe koje bi suštinski predstavljale stariju sestru toj djeci. Znači sve to zavisi od potreba roditelja” – naglašava Slađana.

Angažovanje dadilje na mjesečnom nivou košta 400 KM, sat vremena 15, a dnevno čuvanje mališana 40 KM. Za sada je ova usluga dostupna samo u Banjaluci, a ove mlade djevojke nastavljaju da vješto krče svoj put ka osvajanju tržišta i povjerenja roditelja.

U narednom periodu najavljuju otvaranje kancelarije, a želja im je da servis prošire i na ostale gradove Srpske.

Izvor: Srpskacafe

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/servis-za-dadilje-i-u-banjaluci-video/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot