Mićo Milovanović v.d. direktora “Toplane”?

Objavljeno: 22. 10. 2016 u 09:31h

Iako mandat aktuelnom direktoru “Toplane” Mići Milovanoviću ističe 23. oktobra, kako nezvanično saznajemo od izvora bliskih “Toplani”, on bi mogao obavljati funkciju v.d. direktora sve dok ne bude formirana nova vlast.

U “Toplani” su rekli da se izbor i imenovanje organa “Toplane” vrše u skladu sa zakonima koji to uređuju.

“‘Toplana’ će se, kao i do sada, ponašati u skladu sa važećim propisima. Ne mogu se prejudicirati odluke organa, a sigurni smo da će naši organi postupiti u skladu sa propisima”, dodali su iz “Toplane”.

Igor Radojičić, novoizabrani gradonačlenik, ranije je ponovio da ne treba uoči ili nakon izbora vršiti imenovanja za naredne četiri godine, posebno u “Toplani”, koja je tek na početku grijene sezone, a uz to je treba i tehnički i finansijski rekonstruisati.

“Smatram da to što je rukovodstvo ‘Toplane’ uradilo nije dobro i mislim da je jako teško sarađivati sa sadašnjim Nadzornim odborom i direktorom”, rekao je ranije Radojičić.

Slobodan Gavranović, odlazeći gradonačelnik, u petak je za “Nezavisne” rekao da grad može preko svojih organa tražiti određena objašnjenja u pogledu imenovanja direktora “Toplane”, ali da ne vidi problem u tome što će imenovanje novog direktora sačekati novu vlast.

“Dok odluka ne bude uslaglašena, ovo preduzeće mora imati v.d. direktora. Organi ‘Toplane’ su dužni da vode računa o tome”, kazao je Gavranović.

Prema njegovim riječima, Milovanović bi nakon isteka mandata mogao zadržati poziciju v.d. direktora, jer, kako je rekao, “neko mora biti na čelu preduzeća, a posebno ‘Toplane’, koja je na početku grijne sezone”.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/mico-milovanovic-v-d-direktora-toplane/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot