Svi priskočili u pomoć samohranoj majci sa Manjače

Objavljeno: 21. 10. 2016 u 16:51h

Humanitarna akcija Saveza žena oboljelih od raka dojke u BiH “Iskra” traje do kraja oktobra, ružičastog mjeseca prevencije ove opake bolesti, a u cilju da se jednoj oboljeloj korisnici sa Manjače, koja je u teškoj egzistencijalnoj situaciji, što više pomogne.

“Mi smo istog dana kada smo objavili apel za pomoć dobili veš-mašinu od Aktiva žena Ujedinjene Srpske, ali se toliko pojedinaca i firmi javilo, da smo kupili bojler, WC šolju, umivaonik i sada joj radimo kupatilo. Voda je uvedena, imali su sprovedene instalacije, ali, kako je to vrlo neuslovno, odnosno nezavršeno sve, sada nam slijedi maltanje i stavljanje prozora“, rekla je juče Azra Ikalović, predsjednica Saveza “Iskra”.

Dodaje da se u akciju uključila i humanitarna organizacija “Iskra života”. Fabrika obuće “Bema” donirala je obuću. Mnoga preduzeća i pojedinci javili su se da pomognu u posteljini, hrani i novcu, od kojeg Savez oprema kuću korisnici.

Podsjetimo, “Nezavisne” su 8. oktobra objavile apel u kojem Savez žena oboljelih od raka dojke moli za pomoć kako bi korisnici Ž.K. (48) kupili veš-mašinu. Oboljela je od karcinoma dojke, živi na Manjači, samohrana je majka troje djece i osoba sa blagom mentalnom retardacijom. Pored raka, ona ima reumatoidni artritis. Svi koji žele da pomognu, mogu se javiti Savezu “Iskra”.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/svi-priskocili-u-pomoc-samohranoj-majci-sa-manjace/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot