Banjalučanin jedini taksista koji prevozi kućne ljubimce (Video)

Objavljeno: 12. 10. 2016 u 20:24h

Vrijeme provedeno sa svojim kućnim ljubimcima mnogi ljudi opisuju kao najljepši dio dana. Šetnja sa psom ima posebnu draž. Međutim šta se desi, kada sa psom morate preći neku veću razdaljinu a nemate svoj automobil. Većina taksi službi ne prima životinje u vozila pa tu nastaje problem. Ali i za to ima rješenje. U pitanju je Pet taxi u Banjaluci.

Banjalučanin Benja Božanić vozač je jedinog taxi vozila u gradu na Vrbasu koje prevozi kućne ljubimce. Na ovaj korak se, kaže, odlučio poučen svojim iskustvom ali i iskustvima drugih vlasnika ljubimaca u Banjaluci.

“Na ideju prevoza kućnih ljubimaca došao sam tako što sam i sam vlasnik jednog malo većeg psa. Poslije toga sam prevezao i od sestre kućnog ljubimca. Poslije toga i komšijinog. I onda sam došao na ideju. Zašto ne bih pokrenuo prevoz kućnih ljubimaca, pa samim tim pomogao i vlasnicima u gradu Banjaluci a i šire. Jer to je ono nešto što stvarno nedostaje ovom gradu” – rekao je Benja Božanić.

Posao je ovo koji nema radno vrijeme ali se radi iz ljubavi. Putnici svih vrsta su dobrodošli, pa tako ona vječita dilema mačke ili psi, ovdje nema svoje mjesto.

Mačka ili pas? Pa nema nikakve razlike. U principu niko nije težak saputnik. Svi su zanimljivi i to je neki sastavni dio posla i znamo zbog čega to radim. Najčešći prevoz je baziran ka veterinatu. Međutim, hvala Bogu, u ovom gradu postoje i pansioni za pse i uređivanje pasa. Pet taxi nije samo prevoz kućnih ljubimaca. Dakle sve što je vezano za vašeg kućnog ljubimca, bilo to prevoz hrane, prevoz pjeska za mačke. Ukoliko niste u mogućnosti da izađete sa posla ili slično, pet taxi je tu da pokupi vašeg ljubimca. Pet taxi je dostupan 24 sata dnevno.

Usluge prevoza koje nudi Pet taxi jeftinije su 10-20 odsto u odnosu na cijene standardnog taksi prevoza. Neki su to vidjeli kao povoljnu priliku, pa za usluge pitaju iako nemaju ljubimce.

“Želim da apelujem na građane da ne zovu ako nemaju kućnog ljubimca jer se ja isključivo bavim prevozom kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika”. ističe Benja.

Osim što je ova vrsta prevoza krajnje korisna za mnoge Banjalučane ona ima i svoju humanu stranu.

Korištenjem usluga Pet taksija pomažete drugima. U pitanju je Udruženje građana „Kerber“ . Isto tako tu su i određeni popusti na usluge koje nudi Veterinarska ambulanta „Vet centar“.

Izvor: Srpskacafe

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjalucanin-jedini-taksista-koji-prevozi-kucne-ljubimce-video/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])