Rukovodstvo „Toplane“ tvrdi: Grijanje stabilno, upitna samo fotelja

Objavljeno: 10. 10. 2016 u 17:00h

Pitanje direktora „Toplane“ sačekaće novog gradonačelnika Igora Radojičića, a grijanje nije ugroženo, tvrdi predsjednik Nadzornog odbora preduzeća Vidosav Đekić.Na današnjem sastanku, kojem su, osim Đekića, prisustvovali gradonačelnik Slobodan Gavranović, direktor „Toplane“ Mićo Milovanović i načelnik Odjeljenja za privredu Radenko Komljenović razgovarali su o direktorskoj fotelji i grijnoj sezoni.

 Sastanak je sazvan zbog poništenja imenovanja Milovanovića na mjesto direktora, a nametnulo se i pitanje grijanja, na koje su se građani posljednjih dana često žalili.

“Grijanje smo pustili 30. septembra, a sezona zvanično počinje 15. oktobra i ovo je sve testna faza” – kaže Đekić i dodaje da će aktuelna pitanja, ipak, sačekati novog gradonačelnika Igora Radojičića.

“O eventualnom ponavljanju konkursa za direktora „Toplane“ ćemo razmišljati kada za to dođe vrijeme. Mandat Milovanoviću ističe 23. oktobra, i poslije toga ćemo odlučiti da li će biti imenovan za direktora, po provedenom konkursu, ili će biti raspisan novi konkurs” – rekao je Đekić.

Nije mogao da objasni koji bi im bio osnov za poništavanje po zakonu provedenog konkursa za izbor direktora, osim činjenice da ga je raspisao prethodni Nadzorni odbor.

Konkurs je bio raspisan u avgustu, a Milovanović je izabran za direktora, jer se jedini i prijavio.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/rukovodstvo-toplane-tvrdi-grijanje-stabilno-upitna-samo-fotelja/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot