Banjaluka: Pokloni za roditeljsku kuću

Objavljeno: 10. 10. 2016 u 15:08h

Preduzeće “Pošte Srpske” poklonilo je Roditeljskoj kući za djecu oboljelu od malignih bolesti klupe koje su postavljene u dvorištu ovog objekta, kao i poštansko sanduče.

Direktor ovog preduzeća Jasminka Krivokuća rekla je da su pokloni uručeni povodom Svjetskog dana pošte, koji se obilježava 9. oktobra.

“Odlučili smo da sredstva namijenjena za izradu reklamnog materijala usmjerimo na izradu klupa, jer su u ovoj kući za to izrazili potrebu”, istakla je Krivokuća.

Udruženje roditelja djece oboljele od malignih bolesti “Iskra” uručilo je zahvalnicu preduzeću “Pošte Srpske”, a sekretar ovog udruženja Dijana Berić rekla je da je svaki poklon od pomoći, te da je značajna pažnja koja se poklanja ovoj djeci.

Ona je navela da u Roditeljskoj kući trenutno borave dvije porodice, iako se taj broj stalno mijenja.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-pokloni-za-roditeljsku-kucu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])