Banjaluka: Gori kuća u Motikama, vatrogasci se bore sa vatrom (Foto) (Video)

Objavljeno: 7. 10. 2016 u 16:26h

Vatogasci se u banjalučkom naselju Motike bore sa požarom koji je izbio na kući D.D., a usljed kojeg je prema svemu sudeći izgorjela cijela kuća, javlja novinar “Nezavisnih novina” sa lica mjesta.

Prema nezvaničnim informacijama vlasnik kuće se bavi proizvodnjom plastike i svijeća, a do požara je došlo kada je planuo kazan za topljenje voska.

U požaru na svu sreću niko nije povrijeđen. U Centru javne bezbjednosti (CJB) Banjaluka su kratko rekli kako imaju dojavu da je došlo do požara, ali da nemaju više informacija.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-gori-kuca-u-motikama-vatrogasci-se-bore-sa-vatrom-foto-video/||claudebot