Željko Vulić osuđen na tri mjeseca zatvora

Objavljeno: 6. 10. 2016 u 18:23h

U Osnovnom sudu u Banjaluci Željko Vulić danas je proglašen krivim i osuđen na tri mjeseca zatvora.

Vulić je optužen da je u julu 2013. godine na svom imanju u Banjaluci automobilom povrijedio policajca na dužnosti, koji je obezbjeđivao gradnju zgrade “Grand trejda” na lokaciji poznatoj pod nazivom “Picin park”.

Pred punom salom Osnovnog suda u Banjaluci Vulić je proglašen krivim, a uzimajući u obzir da je isti, prema nalazu sudskog vještaka psihijatrijske struke, bio bitno smanjeno uračunljiv, sudija Radmila Medaković je izrekla kaznu od tri mjeseca zatvora.

“Ovo suđenje treba da pošalje i jednu poruku, a to je da mi kao pojedinci možemo da se ne slažemo sa aktima države, ali moramo da ih poštujemo”, istakla je Medaković.

Željka Vulića su prilikom izicanja presude podržali su mnogobrojni građani. Vidno potresen, Vulić je izjavio da će uložiti žalbu na presudu Okružnom sudu.

 

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/zeljko-vulic-osuden-na-tri-mjeseca-zatvora/||claudebot