Banjaluka: Počela izgradnja dijela Jevrejske ulice

Objavljeno: 6. 10. 2016 u 11:24h

Počela je izgradnja dijela Jevrejske ulice – od Ulice Dositeja Obradovića do Ulice Vase Glušca, u dužini od 70 metara.

Vrijednost ugovorenih radova iznosi 67.223 KM, a izvodi ih banjalučko preduzeće „Građenje Đurić“.

Saobraćajnica će biti izgrađena u poprečnom profilu od šest metara, te obostrani trotoari u širini od po dva metra. Biće izgrađen i dio oborinskog kolektora za odvođenje oborinskih voda sa novoizgrađene saobraćajnice, te dio javne rasvjete na tom dijelu ulice.

Rok za završetak radova je 45 dana.

Izvor: banjaluka.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-pocela-izgradnja-dijela-jevrejske-ulice/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot