Banjaluka: Ugodna atmosfera Sajma roditeljskih vještina (Foto)

Objavljeno: 3. 10. 2016 u 17:04h

Ugodan ambijent Banjalučkog socijalnog centra i zanimljivi izlagači naveli su juče Banjalučane da svrate na Sajam roditeljskih vještina i DRIP buvljak.

Nataša Gligorić iz udruženja DRIP kazala je za eTrafiku da su htjeli pažnju posvetiti roditeljima, pružajući im mogućnost da pokažu svoje radove i prodaju ih.

“Tako se stvorila ideja DRIP buvljaka, da podignemo svijest o korištenim stvarima i poklanjanju, da roditelji između sebe zamijene stvari ili kupe za sitne novce. Sajam roditeljskih vještina je organizovan na taj način da roditelji pokažu i prodaju svoje stvari”, navela je Gligorić.

Na DRIP buvljaku učestvuju oni koji imaju polovnu ili novu garderobu, ali je djeca nisu uspjela nositi, dok su se na Sajam prijavili roditelji koji prave razne aplikacije za zidove, nakit, šiju garderobu…

“Odazvalo se dosta kreativaca i svi koji provire u ovo dvorište svrate da vide o čemu se radi. Jako je dinamično, imamo dosta i djece koja se zabavljaju”, rekla je ona.

Svi učesnici i posjetioci događaja imali su priliku da učestvuju u nagardnoj igri i osvoje besplatnu masažu koju im je poklonila manualna terapeutkinja Nikolina Banjac.

Izvor i foto: eTrafika.net – Vanja Stokić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-ugodna-atmosfera-sajma-roditeljskih-vjestina-foto/||claudebot