Banjalučanka Ivana Perišić Miss Earth BiH

Objavljeno: 24. 9. 2016 u 09:12h

Ivana Perišić iz Banjaluke nova je Miss Earth BiH. Njoj je ova titula pripala na finalnoj večeri održanoj u četvrtak veče u studiju “My Face” u Sarajevu.

Perišićeva je ljepotom, stavom, ali i talentom pobrala simpatije kako žirija, tako i prisutnih na finalnoj večeri ovog izbora. Nakon nekoliko održanih predizbora po gradovima BiH u finalnoj večeri našlo se 16 djevojaka koje su se borile za titulu najljepše.

Djevojke su nekoliko puta prošetale pistom, a nosile su večernje toalete, kupaće kostime, te odjeću za dnevnu varijantu. Takođe su nosile kreacije poznate bh. modne dizajnerke Emine Husedžinović, zatim Samre Menzilović i Jelene Jugović.

Osim djevojaka i takmičarskog dijela, svi prisutni su imali priliku pogledati i reviju “Jelena Shopa” iz Banjaluke. Pobjednici, koja je inače studentkinja Medicinskog fakulteta u Banjaluci, krunu je predala prošlogodišnja Miss Earth BiH Adna Obradović.

Stručni žiri je istakao da nisu imali jednostavan zadatak, a prisutne su zabavljali Pamela Ramljak, Rialda Lokvančić, Nikolina Kovač te grupa “No Limit”.

Miss Earth BiH je jedan od najprestižnijih izbora ljepote. Akcenat je na ljepoti sa svrhom i to je upravo ono što ga izdvaja od drugih takmičenja.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjalucanka-ivana-perisic-miss-earth-bih/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot