Kraj mukama sedmičlane porodice Badnjar: Otac dobija posao?

Objavljeno: 20. 9. 2016 u 18:18h

Porodici Badnjar, koja je zbog neimaštine od juče štrajkovala u banjalučkom parku Mladen Stojanović, obećano je da će glava porodice, otac Njegoš, dobiti posao.

On bi trebao da počne da radi u Nacionalnom parku Sutjeska, a šta konkretno, kaže nije ni bitno.

„Sutra bih trebao da se javim u Nacionalni park zbog posla, a ne bih da govorim od koga je ponuda došla. Vidjećemo hoće li to obećanje biti ispunjeno“, rekao je Njegoš.

20160920120325_388202

Ovu porodicu, koja bi kasnije trebala da ode iz Banjaluke, obišla je Jasmina Davidović, ministar porodice, omladine i sporta RS, koja ih je pozvala na sastanak u 12 časova.

Ona je okupljenim novinarima u parku rekla da je ova porodica prošle godine dobila pomoć Ministarstva od 500 KM, a da je za ovu godinu obrada zahtjeva u toku.

Badnjari, koji su se u Banjaluku uputili sa Tjentiša, imaju petero djece uzrasta od 3 mjeseca do 10 godina, a najstarija kćerka boluje od cerebralne paralize.

Porodica prošlu noć nije provela u parku, već je prihvatila ponudu za smještaj.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/kraj-mukama-sedmiclane-porodice-badnjar-otac-dobija-posao/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])