Banjaluka: Opomena pred tužbu zbog pfeninga (Foto)

Objavljeno: 16. 9. 2016 u 17:57h

Banjalučka “Čistoća” poslala je jednom Banjalučaninu opomenu pred tužbu zbog duga nastalog u periodu od dvije godine, a koji iznosi pfening.

U posjedu “Nezavisnih” je dokument u kojem se vidi kako je dug nastao u periodu od 1. januara 2013. godine do 31. decembra 2015. godine.

foto

“Ovim putem vas obavještavamo da navedeni dug uplatite u roku od tri dana od dana prijema opomene, u suprotnom ćemo svoja prava ostvariti putem nadležnog suda”, upozorava se u opomeni.

Kako saznajemo računari izbacuju dug, a komunalna preduzeća po automatizmu šalju dug bez obzira koliko on iznosi.

Hoće li na kraju ovaj slučaj završiti na sudu ostaje da se vidi jer ne znamo da li se i jednoj i drugoj strani isplati ići na poravnjanje sudskim putem pošto je poznato da su sudski troškovi daleko veći od duga – pfeninga.

Vjerovati je da će obje strane naći zajednički jezik.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-opomena-pred-tuzbu-zbog-pfeninga-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot