Najljepše dvorište u Banjaluci je na Laušu (Video)

Objavljeno: 14. 9. 2016 u 10:26h

Dvorište porodice Damjanović na Laušu danas je dobilo zasluženo hvala. Nisu u banjalučkoj gradskoj upravi ostali slijepi na ljepotu, pa je Radmila Damjanović za svoju maštu i vješte ruke i nagrađena.

Radmila kaže da joj je najljepše vrijeme ono koje provede upravo u svom vrtu.

“Drago mi je, zadovoljna sam, jer ulažem dosta truda u to. Ovo sve pet godina gajim i borim se da biljke budu zdrave. Ako osjetim da je bolesna,odmah zovem stručnjaka da mi da savjet šta da radim”, rekla je Radmila Damjanović.

Četrnaest godina uzastopno, gradska uprava je prepoznala  pored najljepšeg dvorišta i najljepše školsko dvorište, balkon i zajednicu etažnih vlasnika.

Komisiji nije bilo jednostavno odlučiti, ali im je sigurno bilo prijato obilaziti brojna dvorišta. Cilj akcije Biramo najljepše je kako kažu doprinijeti ljepšoj Banjaluci.

Ni Mirku Agiću nije bio problem prijaviti se i ove godine,ali ni odnijeti jednu od nagrada.

“Ja učestvujem 13 godina a ovo je četvrta nagrada koju sam dobio.  Samo treba raditi i uživati u svome radu”, rekao je Agić.

Nagrađeni tvrde da novčana nagrada nije ta koja ih je podstakla na uređenje vrta, već  sreća koju osjete nakon što im priroda uzvrati svojim zelenilom. Priznanja koja su  dobili, sigurno će biti podsticaj za one koji žive u njihovom okruženju.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/najljepse-dvoriste-u-banjaluci-je-na-lausu-video/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])