Banjaluka: U toku pripreme za sanaciju klizišta

Objavljeno: 14. 9. 2016 u 12:59h

U toku su radovi na pripremi terena kako bi krenula sanacija klizišta na dijelu magistralnog puta Banjaluka – Čelinac, u naselju Ada, a u “Putevima RS” kažu da će radovi početi u narednim danima.

U Savjetu MZ Ada kažu da se sada izvode radovi na nasipu prema Vrbanji.

“Ovih dana radi se kameni nasip prema vodi koji je ranije bio sporan i nisu bila za njega predviđena sredstva. Potom će se raditi proširenje, staze i zatim gornji dio, koji je klizište. Čitav projekat sa korekcijama, koje ranije nisu bile uračunate, koštaće oko 1.200.000 KM”, rekao je juče Vito Pejaković, predsjednik Savjeta MZ Ada.

Dodaje da za radove trebaju puna četiri mjeseca i da ako počnu kiše doći će do probijanja roka. Za sanaciju klizišta i dijela magistralnog puta M4 novac je obezbijeđen kreditom Svjetske banke, a radovi koji su prvobitno ozvaničeni u maju zbog korekcija u projektu bili su u zastoju.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-u-toku-pripreme-za-sanaciju-klizista/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot