Željko Blagojević kaže da je juče bio dan demokratije: “Ja sam bacao jaja a oni su proveli zakon”

Objavljeno: 13. 9. 2016 u 20:31h

Željko Blagojević koji je juče bacio jaja na zgradu Vlade bio je danas kod ministra Kasipovića na razgovoru. Kaže da je sve riješio za 15 minuta i da mu je ministar obećao da će dobiti besplatnu pravnu pomoć.

Kaže da bi da nije pozvan  na sastanak kod ministra i danas nastavio u istom maniru.

“Ja sam mislio da nastavim u istom ritmu kao i juče, međutim ministar je pravi čovjek i primio me i sklopili smo dogovor. Juče je bio dan demokratije, ja sam bacao jaja a oni su proveli zakon, a na kraju smo se pozdravili”,  rekao je Blagojević.

Pola sata prije incidenta Blagojević se javio ATV-u sa tvrdnjom da kao ratni vojni invalid ne može da dobije besplatnu pravnu pomoć. Pošto je nekoliko godina u porodičnom sporu u vezi sa zemljištem, kaže da je pomoć tražio u Vladi Srpske jer ne može sam da plati troškove advokata.

“Dva puta sam tražio da me zastupaju. Nezaposlen sam, živim sam, RVI desete kategorije. Jedino primanje mi je invalidnina od 27 maraka i 90 feninga. Ove godine je povećana za 40 feninga. Znači sve mogućnosti sam iscrpio. Još mi je ostala ova mogućnost da im pošaljem poruku bacanjem jaja na zgradu Vlade da moraju da rade”, rekao je juče Blagojević.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/zeljko-blagojevic-kaze-da-je-juce-bio-dan-demokratije-ja-sam-bacao-jaja-a-oni-su-proveli-zakon/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot