OŠ “Branko Ćopić” ima najljepše dvorište u Banjaluci (Foto)

Objavljeno: 13. 9. 2016 u 12:50h

Komisija za izbor najuređenijih površina Grada Banjaluka nagradu za najljepše školsko dvorište ove godine je dodijelila Osnovnoj školi “Branko Ćopić” u Boriku

dvoriste

Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović uručio je danas nagrade i priznanja za najuređenije dvorište, školsko dvorište, prostor u stambenim zgradama i najljepši balkon u Banjaluci.

Na svečanosti dodjele nagrada Gavranović je naglasio da je smisao akcije “Biramo najuređenije”, koju Gradska uprava organizuje četrnaest godina, uređenje svakog kutka grada, odnosno neposrednog životnog okruženja.

“Ovo je samo jedna od naših akcija kojom želimo uljepšati naš grad. U proljeće imamo akciju uređenja grada, a ove godine smo tu akciju počeli iz dvorišta OŠ `Branko Ćopić` i evo baš ta škola je dobila nagradu za najljepše školsko dvorište”, rekao je Gavranović.

U okviru akcije “Biramo najuređenije”, prvu nagradu za najljepše dvorište osvojila je Radmila Damjanović iz Ulice Momčila Popovića, drugu Dejan Ćetojević iz Ulice Čarlija Čaplina, dok je na treće mjesto u kategoriji najuređenije dvorište osvojila Dinka Gajić iz Pervana.

bi1

Komisija za izbor najuređenijih površina nagradu za najljepše školsko dvorište ove godine je prvu nagradu dodijelila Osnovnoj školi “Branko Ćopić” u Boriku, drugu Poljoprivrednoj školi, a treću Osnovnoj školi “Jovan Cvijić”.

Za najuređeniji prostor u stambenim zgradama proglašen je prostor Zajednice etažnih vlasnika u Ulici carice Milice 38-40, a riječ je o jedinstvenom vrtu na krovu stambene zgrade.

Vlasnik najljepšeg balkona je Mirko Agić iz Ulice Mlađe Ćusića.

Specijalna nagrada za pokazani entuzijazam pripala je Zajednici etažnih vlasnika u ulici Talijanskog bataljona Mateoti, a nagrada za doprinos u obnovi dendrofonda u dvorištu Poljoprivredne škole – Draganu Đurđeviću.

Akcija “Biramo najuređenije” trajala je od 5. aprila do 31. maja, a nagradni fond akcije je bio 3.000 KM.

bi2

Osim novčanih nagrada, vlasnica najuređenijeg dvorišta je od kompanije “Elta kabel” dobila mobilni telefon, a Osnovna škola “Branko Ćopić” godinu dana besplatnog interneta.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/os-branko-copic-ima-najljepse-dvoriste-u-banjaluci-foto/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot