Kik-bokseri uređuju Banjaluku

Objavljeno: 12. 9. 2016 u 15:52h

Članovi kik-boks klubova “Draženko Ninić” i “Sveti Georgije” očistili su juče od smeća nekoliko javnih površina u Banjaluci, a ovakve akcije organizovaće i ubuduće.

“Akciju čišćenja smo nazvali “Sportski klubovi – za čistiju Banjaluku”. Na trasi dugoj oko dva kilometra skupili smo 50 kesa smeća. Krenuli smo od parka “Mladen Stojanović”, a čistili smo i sportske terene kod Prirodno-matematičkog fakulteta, gdje smo zatekli najviše smeća. Zatim smo čistili dio oko Borčevog stadiona, dvorane “Borik” i akva parka “Akvana”, rekao je organizator akcije Draženko Ninić, koji je i predsjednik kluba koji nosi njegovo ime.

Plan je da ova akcija postane tradicionalna i da u nju budu uključeni i ostali sportski klubovi u gradu.

“Na tu ideju sam došao sa kolegom Duškom Zorićem koji vodi Kik-boks klub “Sveti Georgije”. U gradu ima više od 300 klubova i kada bi svi makar jednom ili dva puta mjesečno odvojili po sat, očistili bismo čitav grad. Lijepo smo se družili, a usput smo uradili i nešto korisno za grad”, kazao je Ninić i dodao da će, ako vremenski uslovi budu dozvoljavali, naredne nedjelje opet organizovati akciju.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/kik-bokseri-ureduju-banjaluku/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot