Banjalučani na polaganje testova za vozački čekaju 30 dana

Objavljeno: 12. 9. 2016 u 20:49h

Banjalučanka Dragana Bosančić trideset dana čekala je na polaganje teoretskog dijela vozačkog ispita. Puno je kandidata, a premalo termina. Dragana kaže da se sa istim problemom susreo i ostatak grupe.

Vozila čekaju prazna i parkirana. Iako je zakonski rok, trideset dana kandidati mogu čekati samo u vanrednoj situaciji, a ništa vanredno se nije desilo. Platili su za uslugu, usluga im mora biti i pružena u što kraćem roku, ljut je i Milenko Jaćimović, predsjednik Udruženja za unapređenje bezbjednosti saobraćaja.

“Mi smo došli do konkretnog razloga zbog čega se ovo u Banjaluci stvorilo. Da bi se dala usluga polaznicima Zavod za obrazovanje odraslih mora organizovati više grupa za polaganje vozačkog”, rekao je Jaćimović

Ne kažu zalud, počnite nešto planirati i uspjećete nasmijati vlasti. Mnogi su isplanirali svoje odmore, polaganje ispita na fakultetu, ali je sve to palo u vodu. Nastojali smo saznati kakve mjere, zbog nedostatka termina, preduzimaju nadležni. Od Zavoda za obrazovanje odraslih odgovor danas nismo dobili.

Izvor: Atv

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjalucani-na-polaganje-testova-za-vozacki-cekaju-30-dana/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])