Banjalučkim vatrogascima vozilo od 1,17 miliona KM

Objavljeno: 11. 9. 2016 u 12:45h

Gradonačelnik Slobodan Gavranović potpisao je ugovor o kupovini vatrogasnog vozila vrijednog 1,17 miliona KM sa predstavnicima preduzeća “Mipeks auto” iz Banjaluke i “Rozenbauer” iz Slovenije.

“Poslije poplava 2014. godine i činjenice da je ovo trusno područje, intenzivirali smo opremanje vatrogasne jedinice i drugih jedinica Civilne zaštite” – kazao je Gavranović.

Istakao je da kupovinom ovog vozila dopunjuju opremu koja nedostaje.

“Radi o specijalnom vatrogasnom vozilu sa automehaničkim ljestvama dugačkim 39 metara, koje se koriste za spasavanja sa velikih visina, kod gašenja požara, kao i kod drugih tehničkih intervencija” – objasnio je Gavranović.

Predstavnik firme “Rozenbauer” Brigita Velše kazala je da će se potruditi da predviđeni posao završe najkvalitetnije i u zadatom roku. Istakla je da je njihova firma najveći svjetski proizvođač opreme za vatrogasce. Rok za isporuku je 270 dana.

Izvor: Glassrpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluckim-vatrogascima-vozilo-od-117-miliona-km/||claudebot