Planinarsko društvo Kozara organizuje šetnju po Banj brdu

Objavljeno: 8. 9. 2016 u 16:25h

Povodom proslave 80 godina postojanja, planinarsko društvo Kozara u narednom periodu oranizovaće niz događaja gdje ćete imati priliku da se upoznate sa radom društva, osnovama planinarstva, dosadašnjim i budućim akcijama PD Kozara.

Danas je planirana šetnja po Šehitlucima/ Banj brdu/ Rekreativnoj zoni Banjaluke.

Okupljanje svih zainteresovanih je danas 08.09.2016.godine u 17:30h na parkingu kod fabrike obuće Bema odakle se kreće prema Trešnjiku.

Ovog puta organizatori planiraju šetačima pokazati da do Trešnjika vode i neke manje poznate ali veoma lijepe šumske staze, odakle nakon kratkog odmora asfaltnim putem planiran je povratak nazad.

Ako bude zainteresovanih za malo brži tempo ekipa će biti podijeljena u dvije grupe i oni koji žele propisno se umoriti mogu odraditi pravi trening.

Organizator je napomenuo da iako tura nije zahtjevna šetači ponesu flašicu vode i neku grickalicu.

Pse, mace i ostali ljubimci su dobrodošli dok je dobro raspoloženje obavezno!

Izvor: banjalucanke.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/planinarsko-drustvo-kozara-organizuje-setnju-po-banj-brdu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot