Povratna avio karta od Beograda do Banjaluke za dvoje 100 evra

Objavljeno: 5. 9. 2016 u 18:09h

Aviokompanija Er Srbija najavila je promotivnu akciju “Putujte zajedno” u okviru koje putnicima koji putuju u paru nudi specijalne cijene karata za 39 destinacija u okviru mreže Er Srbije.

Karte će moći da se kupe od danas pa do 15. septembra i uključuju i karte do, i iz Njujorka, saopšteno je iz kompanije. Period putovanja je od 15. septembra do 15. decembra 2016. godine.

Cijene povratne karte za dva gosta koja putuju zajedno do Banjaluke su 100 evra, Istanbula, Podgorice i Tivta po cijeni od 169 evra, Bukurešta i Varšave po ceni od 179 evra, Dubrovnika, Ljubljane, Skoplja, Splita i Zagreba po cijeni od 189 evra.

Do Sarajeva i Sofije put košta 199 evra, Soluna, Beča i Ciriha 209 evra, Rima 219. Do Atine, Frankfurta i Tirane za putovanje treba izdvojiti 229 evra, Milana i Štutgarta 239 evra.

Cijena karte do Kopenhagena iznosiće 259 evra, do Brisela, Praga, Stokholma i Larnake koštaće 269 evra. Karta za Berlin i Diseldorf koštaće 279 evra, Amsterdama i Hamburga 289 evra.

Do Moskve put košta 329 evra, Londona i Pariza 349 evra, Sankt Peterburga 379 evra, Tel Aviva 389 evra, Bejruta 419 evra, Abu Dabija 499.

Do Njujorka povratna karta u okviru akcije je 699 evra, a iz Njujorka 874 dolara.

Cijene se odnose na povratne karte u ekonomskoj klasi do i iz Beograda i uključuju sve dodatne troškove, takse i naknade.

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić izjavio je da je promocija “Putujte zajedno” sjajna prilika za putnike da ove jeseni isplaniraju odmor sa prijateljem, rođakom ili posebno dragom osobom.

“Kupovina karata u okviru promocije “Putujte zajedno” po nevjerovatnim cijenama za 39 destinacija u okviru mreže “Er Srbije”, se može lako i za nekoliko minuta obaviti putem našeg internet sajta, u našim poslovnicama ili putem Kontakt centra. Uvereni smo da će ova promocija privući veliki broj putnika, koji mogu da očekuju uzbudljivo putovanje Er Srbijom do gradova širom Evrope, Severne Amerike i Bliskog istoka”, rekao je Kondić.

Kupovina karata za promociju “Putujte zajedno” moguća je pozivanjem broja Air Serbia Kontakt centra 0800 111 528, putem internet sajta www.airserbia.com, posjetom nekoj od Air Serbia poslovnica ili putem ovlašćenih turističkih agenata, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Mojkontakt

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/povratna-avio-karta-od-beograda-do-banjaluke-za-dvoje-100-evra/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])