Bez plaćenog priključka nema vode na Manjači

Objavljeno: 5. 9. 2016 u 15:09h

Iako je podsistem “Vulini”, sa kojeg se snabdijevaju vodom Lokvari, Sladojevići i Dujakovci u funkciji, sve kuće u ovim selima nisu dobile vodu, jer veliki broj mještana nije platio priključnu taksu i izgradio šaht.

Potvrdio je to direktor Centra za razvoj i unapređenje sela Milenko Šarić i dodao te uslove moraju ispuniti mještani da bi bili priključeni na ovu mrežu.

“Cjevovodi su u sela došli prije dvije godine i bilo je očekivano da će mještani polako početi da rade priključke, međutim, to se nije desilo. Mreža je namijenjena za 150 domaćinstava, a do sada je samo šest platilo priključnu taksu od 700 KM. Ko god to ne uradi i pored toga ne napravi svoj šaht, ne može očekivati da će biti priključen na vodovod”, kazao je Šarić.

Mještanin Lokvara Milorad Božić je rekao da se u njegovom dvorištu završava izgradnja priključka.

“Za nekoliko dana konačno bi trebalo da dobijemo vodu i sada ćemo svi moći odahnuti i normalni živjeti”, kazao je Božić.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/bez-placenog-prikljucka-nema-vode-na-manjaci/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])