Hotel “Tesla” otvoren u Banjaluci (Foto)

Objavljeno: 4. 9. 2016 u 14:32h

Banjaluka je dobila novi hotel – u naselju Rosulje i to u Ulici Pete kozarske brigade otvoren je hotel “Tesla” koji će zadovoljiti želje svih gostiju.

Gostima je na raspolaganju 16 jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba opremljenih po svim visokim standardima sa ukupno 32 ležaja, a između ostalog, tu su i restoran sa domaćom, tradicionalnom kuhinjom, bar, parking, WI-FI i druge usluge koje će boravak u ovom objektu učiniti ugodnim.

bl1

Kako kažu u hotelu “Tesla” plan je da u narednom periodu postanu lideri kada je u pitanju vanpansionska ponuda, jer Banjaluka kao grad ima šta da ponudi od obilazaka kulturno-istorijskih i vjerskih spomenika do noćnih izlazaka i provoda.

bl

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/hotel-tesla-otvoren-u-banjaluci-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot