Ulica na Laušu iščekuje rasvjetu

Objavljeno: 31. 8. 2016 u 09:59h

Mještani Ulice srpskih rudara u naselju Lauš konačno bi mogli dobiti javnu rasvjetu, jer “Elektrodistribucija” Banjaluka do kraja godine ima u planu rekonstrukciju dijela niskonaponske mreže u ovoj ulici, a Gradska uprava, ukoliko želi, te stubove može iskoristiti za postavljanje sijalica.

Kako su potvrdili u “Elektrokrajini”, novi stubovi u Ulici srpskih rudara se postavljaju u cilju poboljšanja naponskih prilika i veće pouzdanosti u isporuci električne energije kupcima na tom području.

“Gradska uprava može, uz našu saglasnost, postaviti javnu rasvjetu na naše stubove gdje smatra za shodno, pa tako i na ovoj lokaciji”, potvrdili su iz “Elektrokrajine”.

Iz Savjeta ove mjesne zajednice ističu da je postavljanje stubova od strane “Elektrokrajine” prilika da ovaj dio naselja, udaljen samo nekoliko kilometara od centra, napokon dobije rasvjetu.

“Apelujemo na Gradska upravu da, čim prođu stubovi, izdvoji novac za tridesetak sijalica, jer je to mala investicija, a građani se godinama muče u mraku. Tu može da se uključi i Centar za razvoj i unapređenje sela, jer to zalazi i u ruralno područje, ali je najvažnije da se postave te svjetiljke zajedno s tim stubovima”, kažu u Savjetu MZ Lauš.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/ulica-na-lausu-iscekuje-rasvjetu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot