Sudar autobusa i auta u centru Banjaluke (Foto)

Objavljeno: 29. 8. 2016 u 09:58h

Autobus i folksvagen pasat sudarili su se jutros u centru Banjaluke, na raskrsnici ulica Gorana Radulovića, Bulevar cara Dušana, i Kralja Petra prvog Karađorđevića, saznaju “Nezavisne”.

Očevidac nezgode rekao nam je da je na vozilima nastala materijalna šteta, ali da ne zna da li je bilo povrijeđenih.

sudarr

“Autobus je išao iz pravca Ferhadije prema centru grada, a pasat se kretao iz pravca naselja Lauša, a sudarili su se na samoj raskrsnici”, rekao je naš sagovonik.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/sudar-autobusa-i-auta-u-centru-banjaluke-foto/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot