Banjaluka: “Rent a kar” biznis cvjeta ljeti (Video)

Objavljeno: 29. 8. 2016 u 10:49h

Sve više turista, sve manje auta u rent-a-caru. Stranci, ali i Banjalučani koji žive i rade u inostranstvu, najčešći su klijenti. U agencijama za iznajmljivanje auta, svako ljeto zadovoljno trljaju ruke.

“Taj dio neki od 01.06. do 01.09. se može smatrati nekom sezonom, iako se mi u svom poslovanju trudimo da preživimo i preko zime. Imamo redovne klijente, pravna lica sa kojima radimo tokom cijele godine, ali se svakako u ovom periodu poveća potražnja za vozilima za nekih 50 odsto”, kazao je Aleksandar Vlajsavljević, “Control” rent-a-car.

Zbog velike zainteresovanosti, auta se rezervišu i par mjeseci unaprijed. Dok su neki to uradili na vrijeme, drugi će ipak morati da sačekaju.

Duga putovanja i servisi auta padaju u zaborav. Posjetioci iz inostranstva brigu oko auta radije prepuštaju drugima. Pa tako i porodica iz Švedske, koja za odmor već godinama iznajmljuje auto.

“Puno je bolje, onda i dobiješ i više vremena kada dođeš avionom direkt, Zagreb ili Tuzla, nije bitno. I puno je fleksibilno, dobro, mislim, mi smo zadovoljni”, kaže Adis Softić iz Švedske.

Vrsta vozila koja se traže zavise od potrebe klijenata, kažu u Controlu. Za svačiji ukus, ali i potrebu, od malih, pa do luksuznih četverotočkaša.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-rent-a-kar-biznis-cvjeta-ljeti-video/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot